VVVF/VLK evenementen

De VVVF/VLK organiseert regelmatig bijeenkomsten of evenementen over specifieke thema's. Zorg dat u ze niet mist.
Klik hieronder op de koppen voor meer informatie en aanmelden.

 

Veiligheid Voorop Veiligheidsdag

Of u uw agenda nu online beheert of bij de boekhandel een nieuw papieren exemplaar gekocht hebt: één datum kunt u alvast noteren voor dit jaar, op 2 november 2017 organiseert Veiligheid Voorop de volgende Veiligheidsdag.

VLK-dag: sectie- en ledenvergaderingen

Leden van de VLK zijn van harte uitgenodigd voor de VLK-dag op dinsdag 7 november 2017. Op deze dag vergaderen de VLK-secties en aansluitend vindt de VLK-ledenvergadering plaats. De uitnodiging volgt tijdig, maar reserveer de dag alvast in de agenda.

| Kasteel De Vanenburg

VVVF-ledenvergadering Vanenburg Conferentie

Op donderdagmiddag 23 november 2017 vindt VVVF's ledenvergadering, de Vanenburg Conferentie, plaats in Putten. Het programma wordt nog ingevuld, maar reserveer de datum nu alvast in uw agenda! Deze bijeenkomst is alleen toegankelijk voor directeuren van VVVF-lidbedrijven.

| Congrescentrum De Reehorst

Landelijke Stoffendag

De landelijke Stoffendag krijgt dit jaar een vervolg. Reserveer 12 december 2017 alvast in uw agenda. De landelijke stoffendag wordt georganiseerd door De NVZ (was en reinigingsmiddelen),VVVF (verf en drukinkt), NRK (rubber en kunststof), FME en VNCI, samen met VNO-NCW en MKB-Nederland.