VVVF/VLK evenementen

De VVVF/VLK organiseert regelmatig bijeenkomsten of evenementen over specifieke thema's. Zorg dat u ze niet mist.
Klik hieronder op de koppen voor meer informatie en aanmelden.

 

| 't Veerhuis Vergadercentrum

VVVF Training VeiligmetVerf.nl

De training op 15 mei is volgeboekt. U kunt zich niet meer aanmelden.De VVVF organiseert een praktische workshop voor de vernieuwde VeiligmetVerf-website. Medio 2018 gaat de VVVF over naar de nieuwe site, zodat de leden op deze training uitleg krijgen over de werking ervan, het uploaden van hun veiligheidsinformatiebladen, e.d.

| 't Veerhuis Vergadercentrum

Bijeenkomst Veilige voedselcontactmaterialen

Op 17 mei 2018 organiseert de NRK (kunststof) de jaarlijkse themabijeenkomst 'Veilige voedselcontactmaterialen'. U hoort meer over de laatste ontwikkelingen op het gebied van voedselcontactwetgeving en over verschillende assessments. De VVVF en VLK haken hier weer bij aan; laat u in één ochtend bijpraten over actuele onderwerpen.

| Postillion Utrecht-Bunnik

VVVF's CAO Ledenraadpleging

Welke zaken wilt u in de cao of juist er uit? Wat zou u anders willen? De VVVF verneemt graag uw visie op de cao voor de verf- en drukinktindustrie op de komende ledenraadpleging voor directeuren en HR-managers.

| [volgt]

Themabijeenkomst Wetgeving & Veilig werken

De VVVF/VLK organiseren weer de jaarlijkse Themabijeenkomst Wetgeving & Veilig werken. Het programma wordt nu verder ingevuld, maar reserveer de dag alvast in uw agenda.

| volgt

Veiligheidsdag - veiligheid voorop

Reserveer de datum in uw agenda: Veiligheid Voorop organiseert dit jaar de Veiligheidsdag op donderdag 1 november 2018.  

| Schönox GmbH

VLK-dag: sectie- en ledenvergaderingen

Leden van de VLK zijn van harte uitgenodigd voor de VLK-dag op donderdag 8 november a.s. Op deze dag vergaderen de VLK-secties en aansluitend vindt de VLK-ledenvergadering plaats. De uitnodiging volgt tijdig, maar reserveer de dag alvast in de agenda.

| Kasteel De Vanenburg

VVVF-ledenvergadering Vanenburg Conferentie

De Vanenburg Conferentie van de VVVF vindt in 2018 plaats op dinsdag 13 november a.s. vanaf 14.00 uur in Kasteel De Vanenburg (Putten). Naast huishoudelijke zaken staan er weer verschillende presentaties gepland.De uitnodiging volgt tijdig, maar reserveer de datum alvast in de agenda.

| Congrescentrum De Reehorst

Stoffendag

Ook in 2018 staat weer een landelijke Stoffendag gepland. Reserveer de datum alvast in uw agenda!