VVVF/VLK evenementen

De VVVF/VLK organiseert regelmatig bijeenkomsten over specifieke thema's. Zorg dat u ze niet mist!
Op deelname aan de bijeenkomst is de privacyverklaring van de VVVF/VLK van toepassing.

| webinar via MS Teams

Webinar Green Deal

De VVVF/VLK organiseert op 13 oktober een webinar over de Green Deal. Na deelname hebben leden een goed beeld van de Green Deal en van de zaken waarop ze alert moeten zijn. Want ondanks onvermijdelijke hobbels, zoals corona, gaat de Europese Unie onverschrokken door.

| webinar via MS Teams

Webinar Green Deal

De VVVF/VLK organiseert op 19 oktober een webinar over de Green Deal. Na deelname hebben leden een goed beeld van de Green Deal en van de zaken waarop ze alert moeten zijn. Want ondanks onvermijdelijke hobbels, zoals corona, gaat de Europese Unie onverschrokken door.

| webinar via MS Teams

Webinar Wetgeving & Veilig werken

Reserveer deze datum alvast in uw agenda! Meer informatie volgt later. Het wordt een onine sessie via MS Teams.

| Soudal N.V.

VLK-dag: sectie- en ledenvergadering

De VLK organiseert ook in 2020 weer een afwisselende VLK-dag. Leden van de VLK komen dan samen voor sectievergaderingen en VLK's ledenvergadering met aansluitend een interessant sprekersprogramma. 

| Kasteel De Vanenburg

VVVF Vanenburg Conferentie incl. ledenvergadering

De VVVF organiseert in november weer de jaarlijkse Vanenburg Conferentie, inclusief ledenvergadering, in Kasteel De Vanenburg (Putten). Naast huishoudelijke zaken staat er een interessante lezing op het programma.

| Congrescentrum De Reehorst

Stoffendag

Ook in 2019 was de nationale Stoffendag weer een groot succes. Met een gemiddeld rapportcijfer 8 in de evaluatie en een overgrote meerderheid die verwacht in 2020 ook weer de Stoffendag te bezoeken is het duidelijk dat de Stoffendag voorziet in de groeiende behoefte aan informatie over het veilig werken met chemische stoffen.