VVVF/VLK evenementen

De VVVF/VLK organiseert regelmatig bijeenkomsten of evenementen over specifieke thema's. Zorg dat u ze niet mist.
Klik hieronder op de koppen voor meer informatie en aanmelden.

 

| Akzo Nobel Nederland

Veiligheidsdag

Op donderdag 2 november organiseert Veiligheid Voorop de vijfde Veiligheidsdag bij AkzoNobel in Arnhem. Thema van de Veiligheidsdag is ‘eigenaarschap’. Hoe werk je op veiligheid samen en hoe neem je daarin je persoonlijke verantwoordelijkheid?

| Den Braven Benelux BV

VLK-dag: sectie- en ledenvergaderingen

Leden van de VLK zijn van harte uitgenodigd voor de VLK-dag op dinsdag 7 november 2017. Op deze dag vergaderen de VLK-secties en aansluitend vindt de VLK-ledenvergadering plaats. De uitnodiging volgt tijdig, maar reserveer de dag alvast in de agenda.

| Koninklijke Van Wijhe Verf B.V.

VVVF/VLK Werksessie Veilig werken

Op 17 november 2017 presenteert de VVVF/VLK op interactieve wijze het veiligheidsbeheerssysteem. Aansluitend vindt de Themabijeenkomst Wetgeving plaats. Het is mogelijk alleen het ochtendprogramma bij te wonen, maar het is zeker aan te raden de hele dag deel te nemen. U bent dan in één dag bij met de laatste ontwikkelingen.

| Koninklijke Van Wijhe Verf B.V.

VVVF/VLK Themabijeenkomst Wetgeving

Op vrijdag 17 november a.s. vindt de jaarlijkse themabijeenkomst over wetgeving plaats bij Van Wijhe Verf in Zwolle. Het ochtendprogramma staat in het teken van veilig werken. In de middag hoort u uit eerste hand het laatste nieuws over wet- en regelgeving.

| Kasteel De Vanenburg

VVVF-ledenvergadering Vanenburg Conferentie

Op donderdagmiddag 23 november 2017 vindt VVVF's ledenvergadering, de Vanenburg Conferentie, plaats in Putten. Het programma wordt nog ingevuld, maar reserveer de datum nu alvast in uw agenda! Deze bijeenkomst is alleen toegankelijk voor directeuren van VVVF-lidbedrijven.

| Congrescentrum De Reehorst

Landelijke Stoffendag

De landelijke Stoffendag krijgt dit jaar een vervolg. Reserveer 12 december 2017 alvast in uw agenda. De landelijke stoffendag wordt georganiseerd door De NVZ (was en reinigingsmiddelen),VVVF (verf en drukinkt), NRK (rubber en kunststof), FME en VNCI, samen met VNO-NCW en MKB-Nederland.