VVVF/VLK evenementen

De VVVF/VLK organiseert regelmatig bijeenkomsten over specifieke thema's. Zorg dat u ze niet mist!
Op deelname aan de bijeenkomst is de privacyverklaring van de VVVF/VLK van toepassing.

In verband met COVID-19 organiseren de VVVF/VLK voor de zomer geen bijeenkomsten, maar webinars. Deze zijn alleen toegankelijk voor leden. Bekijk de webinars en aanmelding

| VVVF Ver. van Verf- en Drukinktfabrikanten

VVVF - Test mei 2020

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. 

| n.t.b.

VLK Ledenvergadering

De VLK organiseert ook eerste helft 2020 weer een Ledenvergadering met sprekers en informele activiteit. Het programma wordt nu ingevuld, maar reserveer deze dag alvast in uw agenda.

| 't Veerhuis Vergadercentrum

VVVF-VLK Trainingsdag Nieuwe regels voor productnotificatie

Bedrijven die gevaarlijke mengsels in Nederland op de markt brengen, zijn wettelijk verplicht productinformatie aan te leveren aan het Nationaal Vergiftigingen Informatie Centrum (NVIC). Dat is onveranderd. Vanaf 1 januari 2021 gaan er echter nieuwe regels gelden voor het aanleveren van de productinformatie. Deze nieuwe regels staan centraal op deze trainingsmiddag.

| Soudal N.V.

VLK-dag: sectie- en ledenvergadering

De VLK organiseert ook in 2020 weer een afwisselende VLK-dag. Leden van de VLK komen dan samen voor sectievergaderingen en VLK's ledenvergadering met aansluitend een interessant sprekersprogramma. 

| Kasteel De Vanenburg

VVVF Vanenburg Conferentie incl. ledenvergadering

De VVVF organiseert in november weer de jaarlijkse Vanenburg Conferentie, inclusief ledenvergadering, in Kasteel De Vanenburg (Putten). Naast huishoudelijke zaken staat er een interessante lezing op het programma.

| Congrescentrum De Reehorst

Stoffendag

Ook in 2019 was de nationale Stoffendag weer een groot succes. Met een gemiddeld rapportcijfer 8 in de evaluatie en een overgrote meerderheid die verwacht in 2020 ook weer de Stoffendag te bezoeken is het duidelijk dat de Stoffendag voorziet in de groeiende behoefte aan informatie over het veilig werken met chemische stoffen.