VVVF/VLK evenementen

De VVVF/VLK organiseert regelmatig bijeenkomsten over specifieke thema's. Zorg dat u ze niet mist!
Op deelname aan de bijeenkomst is de privacyverklaring van de VVVF/VLK van toepassing.

 

| Fort de Batterijen

VVVF Jaardag

Een interactief en sportief programma; zo kan de VVVF Jaardag 'Scoren met verf en inkt' worden getypeerd. Op het programma staan door de wol geverfde ondernemers die aan de tand worden gevoeld door dagvoorzitter Oscar Kocken. Ondernemers moeten aan veel regels voldoen en ook in de sport is het zaak om het plezier in het spel niet te laten bederven door alle regels. Internationaal scheidsrechter Björn Kuipers weet daar als arbiter bij internationale voetbalwedstrijden alles van. 

| n.t.b.

VLK Ledenvergadering

De VLK organiseert ook eerste helft 2020 weer een Ledenvergadering met sprekers en informele activiteit. Het programma wordt nu ingevuld, maar reserveer deze dag alvast in uw agenda.

| Soudal N.V.

VLK-dag: sectie- en ledenvergadering

De VLK organiseert ook in 2020 weer een afwisselende VLK-dag. Leden van de VLK komen dan samen voor sectievergaderingen en VLK's ledenvergadering met aansluitend een interessant sprekersprogramma. 

| Kasteel De Vanenburg

VVVF Vanenburg Conferentie incl. ledenvergadering

De VVVF organiseert in november weer de jaarlijkse Vanenburg Conferentie, inclusief ledenvergadering, in Kasteel De Vanenburg (Putten). Naast huishoudelijke zaken staat er een interessante lezing op het programma.

| Congrescentrum De Reehorst

Stoffendag

De Stoffendag is een industrie-initiatief, waaraan verschillende sectoren meewerken. Het jaarlijkse evenement is uitgegroeid tot hét evenement op het gebied van stoffen en veilig en gezond werken voor de industrie, overheid en stakeholders.