VVVF/VLK evenementen

De VVVF/VLK organiseert regelmatig bijeenkomsten over specifieke thema's. Zorg dat u ze niet mist!
Op deelname aan de bijeenkomst is de privacyverklaring van de VVVF van toepassing.

 

| NBC Congrescentrum

Themadag Voedselcontactmaterialen

Waar moet u rekening mee houden bij de voedselveiligheid? Wanneer is er sprake van contaminatie? Hoe kunt u als bedrijf voldoen aan de actuele wetgeving? Sprekers uit het bedrijfsleven, de overheid en kennisinstellingen praten u in één dag bij op deze themadag van NRK Verpakkingen en FNLI.

| De Tinfabriek

Coatings Innovatiedag VVVF/VLK

De VVVF organiseert weer de tweejaarlijkse Coatings Innovatiedag voor de verf-, drukinkt-, lijm- en kitindustrie. Het evenement staat deze keer in het teken van DUURZAAM DURVEN DOEN.

| volgt

VLK-dag: sectie- en ledenvergadering

Leden van de VLK zijn van harte uitgenodigd voor de VLK-dag. Op deze dag vergaderen de verschillende secties en vindt aansluitend de ledenvergadering plaats met sprekersprogramma.

| Kasteel De Vanenburg

VVVF Vanenburg Conferentie incl. ledenvergadering

De VVVF organiseert in november weer de jaarlijkse Vanenburg Conferentie, inclusief ledenvergadering, in Kasteel De Vanenburg (Putten). Naast huishoudelijke zaken staan er deskundige sprekers op het programma.

| Congrescentrum De Reehorst

Stoffendag

De Stoffendag was in 2018 een groot succes met wederom een stijging in het aantal deelnemers. Ook de resultaten van de evaluatie liegen er niet om, met een 8 als rapportcijfer en 85% van de ondervraagden die heeft aangegeven dit jaar ook weer te willen deelnemen. Reserveer de datum alvast in uw agenda!