VVVF/VLK evenementen

De VVVF/VLK organiseert regelmatig bijeenkomsten over specifieke thema's. Zorg dat u ze niet mist!
Op deelname aan de bijeenkomst is de privacyverklaring van de VVVF/VLK van toepassing.

| online

VLK Ledenvergadering

De VLK-ledenvergadering is een moment van informatieoverdracht en netwerken. Deze keer vindt de ledenvergadering nog online plaats, zodat het alleen een huishoudelijke vergadering betreft. De stukken worden rechtstreeks naar de genodigden gestuurd.

| De Wijnboerderij

VVVF informele ledenborrel

Het wordt tijd voor een ontmoeting. Ervan uitgaande dat het tegen die tijd kan, organiseert de VVVF een informele netwerkborrel voor de leden. We doen dit in de buitenlucht, met een overkapping voor als het nodig is.

| ntb

VLK informele borrel

De afgelopen twee VLK-ledenvergaderingen was er geen informeel programma vanwege de lockdown-maatregelen. De ontwikkelingen gaan de goede kant uit, ook al blijven we de overheidsadviezen nauwgezet volgen. Om elkaar weer persoonlijk te kunnen spreken, organiseert de VLK na de zomer een informele borrel voor de leden.

| ntb

Themabijeenkomst Wetgeving & Veilig werken

De VVVF en VLK organiseren weer de jaarlijkse Themabijeenkomst Wetgeving & Veilig werken. Het programma wordt nu ingevuld maar reserveer deze datum alvast in uw agenda!

| Soudal N.V.

VLK-dag: sectie- en ledenvergadering

De VLK organiseert ook in 2021 weer een afwisselende VLK-dag. Leden van de VLK komen dan samen voor sectievergaderingen en VLK's ledenvergadering met aansluitend een interessant sprekersprogramma. 

| Kasteel De Vanenburg

VVVF Vanenburg Conferentie incl. ledenvergadering

De VVVF organiseert in november weer de jaarlijkse Vanenburg Conferentie, inclusief ledenvergadering. Naast huishoudelijke zaken staat er een interessante lezing op het programma.