VVVF/VLK evenementen

De VVVF/VLK organiseert regelmatig bijeenkomsten over specifieke thema's. Zorg dat u ze niet mist!
Op deelname aan de bijeenkomst is de privacyverklaring van de VVVF/VLK van toepassing.

| 't Veerhuis Vergadercentrum

NVVT: ECS highlights, interesting topics for the coatings industry

During this symposium we look back on the Highlight of the ECS conference. Five presentations will be held on different topics.

| Van der Valk Zaltbommel-A2

Themabijeenkomst Wetgeving & Veilig werken

Veilig en gezond werken is al lange tijd prioriteit bij de VVVF en VLK. Na anderhalf jaar voornamelijk digitale bijeenkomsten zal de jaarlijkse Themabijeenkomst Wetgeving & Veilig Werken hopelijk weer fysiek plaatsvinden, mocht de situatie rond corona dit toelaten.

| Soudal N.V.

VLK-dag: sectie- en ledenvergadering

De VLK organiseert ook in 2021 weer een afwisselende VLK-dag. Leden van de VLK komen dan samen voor sectievergaderingen en VLK's ledenvergadering met aansluitend een interessant sprekersprogramma. 

| Kasteel De Vanenburg

VVVF Vanenburg Conferentie incl. ledenvergadering

De VVVF organiseert in november weer de jaarlijkse Vanenburg Conferentie, inclusief ledenvergadering. Naast huishoudelijke zaken staat er een interessante lezing op het programma.

| ntb

Bijeenkomst Duurzaam Stoffenbeleid

Op donderdagmiddag 9 december 2021 organiseert Mengend Nederland een (fysieke) bijeenkomst voor leden van de aangesloten brancheorganisaties. Het sprekersprogramma focust op de aangekondigde wijzigingen en verduurzaming van het Nederlandse en Europese stoffenbeleid. Belangrijkste onderwerp is de impact van de Chemicals Strategy for Sustainability op bedrijven die in Nederland mengsels produceren en/of op de markt brengen.