VVVF/VLK evenementen

De VVVF/VLK organiseert regelmatig bijeenkomsten over specifieke thema's. Zorg dat u ze niet mist!
Op deelname aan de bijeenkomst is de privacyverklaring van de VVVF/VLK van toepassing.

| PPG Coatings Nederland

Themabijeenkomst Arbo & Milieu

De VVVF en VLK organiseren weer de jaarlijkse Themabijeenkomst Arbo & Milieu (voorheen Veilig Werken & Wetgeving). De bijeenkomst vindt dit jaar plaats bij PPG Coatings Nederland in Amsterdam. In de ochtend gaan groepen aan de slag met werksessies en ze krijgen een rondleiding door de fabriek. Na de lunch wordt u bijgepraat op het gebied van wet- en regelgeving. Reserveer het alvast in uw agenda!

| 't Veerhuis Vergadercentrum

NVVT: Binders

| nader te bepalen

VLK-dag: sectie- en ledenvergadering - najaar

Een bedrijfsbezoek of een activiteit en spreker; het programma voor de VLK-dag van eind 2024 wordt nog ingevuld. Op de dag vergaderen in ieder geval verschillende secties en de ledenvergadering vindt dan ook plaats. Meer informatie volgt!

| Hilton Royal Parc Soestduinen

VVVF Jaarevent

Bedrijven in de verf- en drukinktindustrie hebben een turbulente tijd achter de rug. Denk aan tal van nieuwe regelgeving, afhankelijkheid van mondiale grondstofleveranciers en een tekort aan personeel. Tijdens het VVVF-jaarevent gaan we het gesprek aan met Diederik Samsom, een ervaren politicus en een belangrijke architect van de Europese Green Deal. Leden zijn van harte uitgenodigd!

| Antropia

Mengend Nederland Dag 2025