VVVF/VLK evenementen

De VVVF/VLK organiseert regelmatig bijeenkomsten over specifieke thema's. Zorg dat u ze niet mist!
Op deelname aan de bijeenkomst is de privacyverklaring van de VVVF/VLK van toepassing.

| online

Webinar Green Deal - Chemicals Strategy for Sustainability

In 2020 organiseerde de VVVF/VLK twee keer een webinar over de Europese Green Deal. Dit jaar zal de VVVF/VLK verschillende onderdelen daarvan belichten, de eerste is dit webinar over de Chemicals Strategy for Sustainability (CSS). 

| online

NVVT / ATIPIC Symposium: 'Sustainable Coatings'

Sustainable coatings, that is the central theme of the annual symposium of ATIPIC and NVVT. With the European Green Deal, sustainability has gained even more attention than it already had. The expert speakers will inform you about the many options for sustainable coatings.

| online

Coatings Innovatiedag

Laat u inspireren door de gesprekken en interessante lezingen op de tweejaarlijkse Coatings Innovatiedag! Dit jaar wordt het een online-evenement dat in het teken staat van “Water: Heel Helder & Onbegrepen”.

| ntb

VVVF informele netwerklunch

Op vrijdag 11 juni organiseert de VVVF een informele netwerklunch voor haar leden. Het wordt tijd om elkaar weer eens te ontmoeten. We doen dit in de buitenlucht.

| nader te bepalen

VLK Ledenvergadering

De VLK-ledenvergadering is een moment van informatieoverdracht en netwerken. 

| ntb

Themabijeenkomst Wetgeving & Veilig werken

De VVVF en VLK organiseren weer de jaarlijkse Themabijeenkomst Wetgeving & Veilig werken. Het programma wordt nu ingevuld maar reserveer deze datum alvast in uw agenda!

| Soudal N.V.

VLK-dag: sectie- en ledenvergadering

De VLK organiseert ook in 2021 weer een afwisselende VLK-dag. Leden van de VLK komen dan samen voor sectievergaderingen en VLK's ledenvergadering met aansluitend een interessant sprekersprogramma. 

| Kasteel De Vanenburg

VVVF Vanenburg Conferentie incl. ledenvergadering

De VVVF organiseert in november weer de jaarlijkse Vanenburg Conferentie, inclusief ledenvergadering. Naast huishoudelijke zaken staat er een interessante lezing op het programma.