Verf&Inkt Magazine

Lees de laatste uitgave van Verf & Inkt Magazine met daarin: 

Interview Jurgen Hoekstra, voorzitter Veiligheid Voorop: ‘Wij zijn er óók voor het mkb’ pag. 14

Egbert Stremmelaar, directeur ION: 'Oppervlaktebehandelende bedrijven zijn cruciaal voor de maakindustrie’ pag. 18

VVVF houdt traditie in ere: Blauwe borden en medailles voor jubilea en bijzondere personen pag. 24

Rigo verffabriek: ‘Waarde toevoegen door vakmanschap’ pag. 32

Gastcolumn Jan Bessembinders, beleidssecretaris milieu en circulaire economie VNO-NCW en MKB-Nederland: #zinin pag. 27

Redactieformule

Verf & Inkt Magazine is het kwartaalblad van de VVVF. De focus ligt op het informeren van leden van de VVVF en betrokkenen over technische en maatschappelijk relevante ontwikkelingen in de verf- en drukinktindustrie. Verf & Inkt Magazine wil opiniërend zijn; dat betekent dat meningen die afwijken van VVVF-standpunten niet uit het magazine worden geweerd.

Advertenties en Podiumpagina's

Verf & Inkt Magazine richt zich op de ontwikkelingen in de branche en heeft - gezien de aard en de rol van de VVVF als niet commerciële uitgever - geen thema-edities of specials. Het magazine biedt toeleveranciers de mogelijkheid om naast advertenties ook nieuwsberichten te publiceren in het Podium-gedeelte.
Kijk voor meer informatie over prijzen en specificatie, neem voor meer informatie contact op met Daan Mooijman.

Bereik
Verf & Inkt Magazine wordt vier keer per jaar verspreid onder leden en relaties van de VVVF. Ook naar het middenkader, dat veelvoorkomende investeringsbeslissingen neemt. Hierdoor lezen in totaal meer dan 5.000 professionals in de verf- en drukinktindustrie het tijdschrift. Het magazine wordt positief gewaardeerd. De doelgroepen ervaren het dan ook als een need-to-read platform en verspreiden het tijdschrift in vele lagen van de organisatie, van directie tot en met de recepties. Daarnaast staat het magazine als bladerbare pdf op de VVVF-website, waardoor het bereik nog groter is.

Ontvangst magazine en nieuwsbrief

Wie werkzaam is in de verf- en drukinktindustrie kan in aanmerking komen voor ontvangst in Nederland van Verf & Inkt Magazine. Stuur hiervoor het aanvraagformulier Verf & Inkt Magazine in. U krijgt zo spoedig mogelijk reactie.

De VVVF geeft daarnaast de nieuwsbrief Verf & Inkt Netwerk uit met nieuws uit de industrie en de VVVF. Stuur ons een e-mailbericht voor uw aanmelding V&I Netwerk, dan ontvangt u elk kwartaal deze digitale nieuwsbrief. U kunt op elk moment weer afmelden.

Verschijningsdata 2020

  • Editie 54     27 maart
  • Editie 55     22 juni
  • Editie 56     22 september
  • Editie 57     08 december