Mengsel

Volg de acht stappen in het productieproces

R&D

Maak van verf en inkt je beroep

Stationshal station Arnhemv1470

Verf en inkt zijn overal aan het werk

Verf&Inkt Magazine

Lees nu de laatste uitgave van Verf & Inkt Magazine met daarin: 

Interview: Bert Weckhuysen, wetenschappelijk directeur ARC CBBC, over groene bouwstenen voor verf en inkt pag. 14

Een leven lang leren in de verf- en drukinktindustrie pag. 18

VVVF levert input voor herziening richtlijn opslag gevaarlijke stoffen PGS15 pag. 22

PLP Coatings viert 50-jarig jubileum pag. 32

Redactieformule

Verf&Inkt magazine is het kwartaalmagazine van de VVVF. De focus ligt op het informeren van leden van de VVVF en betrokkenen over technische en maatschappelijk relevante ontwikkelingen in de verf- en drukinktindustrie. Verf&Inkt wil een opiniërend magazine zijn. Dat betekent dat meningen die afwijken van VVVF-standpunten niet uit het magazine worden geweerd.

Advertenties en Podiumpagina's

Verf&Inkt Magazine richt zich op de ontwikkelingen in de branche en heeft - gezien de aard en de rol van de VVVF als niet commerciële uitgever - geen thema-edities of specials. Het magazine biedt toeleveranciers de mogelijkheid om naast advertenties ook nieuwsberichten te publiceren in het Podium-gedeelte.
Kijk voor meer informatie over prijzen en specificatie, neem voor meer informatie contact op met Daan Mooijman.

Bereik
Verf&Inkt Magazine wordt vier keer per jaar verspreid onder leden en relaties van de VVVF. Ook naar het middenkader, dat veelvoorkomende investeringsbeslissingen neemt. Hierdoor lezen in totaal meer dan 5.000 professionals in de verf- en drukinktindustrie het tijdschrift. Het magazine wordt positief gewaardeerd. De doelgroepen ervaren het dan ook als een need-to-read platform en verspreiden het tijdschrift in vele lagen van de organisatie, van directie tot en met de recepties. Daarnaast staat het magazine als bladerbare pdf op de VVVF-website, waardoor het bereik nog groter is.

Ontvangst magazine en nieuwsbrief

Wie werkzaam is in de verf- en drukinktindustrie kan in aanmerking komen voor ontvangst in Nederland van Verf&Inkt Magazine. Stuur hiervoor het online aanvraagformulier Verf&Inkt Magazine in. U krijgt zo spoedig mogelijk reactie.

De VVVF geeft daarnaast ieder kwartaal de digitale nieuwsbrief Verf&Inkt Netwerk uit met een overzicht van nieuws uit de brancheorganisatie. Stuur hiervoor het online aanmeldformulier Verf&Inkt Netwerk in. U staat dan direct geregistreerd en kunt u op elk moment weer afmelden.

Verschijningsdata 2019

  • Editie 50     25 maart
  • Editie 51     11 juni
  • Editie 52     23 september
  • Editie 53     2 december