Verf&Inkt Magazine

VERF & INKT MAGAZINE nr. 59 MET:

Interview Donald Pols, directeur Milieudefensie: ‘Welke maatschappelijke problemen los jij op?’ pag. 24

Interview Wybren de Zwart, voorzitter VLK (lijm en kit): ‘Moeten we voor grondstoffen niet meer selfsupporting worden?’ pag. 18

Reportage van VVVF's online Coatings Innovatiedag met WATER als rode draad pag. 14

Gastcolumn van Jan-Willem Toering, directeur KNCV pag. 29

Beroep in Beeld: Barbara van Eijk-Brandts, verantwoordelijk voor operations bij FLINT CPS Inks Netherlands in ‘s-Gravenzande pag 32

Chugoku Paints (CMP) bouwt nieuw PGS-15 magazijn in Heijningen pag 34

Redactieformule

Verf & Inkt Magazine is het kwartaalblad van de VVVF. De focus ligt op het informeren van leden van de VVVF en betrokkenen over technische en maatschappelijk relevante ontwikkelingen in de verf- en drukinktindustrie. Verf & Inkt Magazine wil opiniërend zijn; dat betekent dat meningen die afwijken van VVVF-standpunten niet uit het magazine worden geweerd.

Advertenties en Podiumpagina's

Verf & Inkt Magazine richt zich op de ontwikkelingen in de branche en heeft - gezien de aard en de rol van de VVVF als niet commerciële uitgever - geen thema-edities of specials. Het magazine biedt toeleveranciers de mogelijkheid om naast advertenties ook nieuwsberichten te publiceren in het Podium-gedeelte.
Kijk voor meer informatie over prijzen en specificatie, neem voor meer informatie contact op met Daan Mooijman.

Bereik
Verf & Inkt Magazine wordt vier keer per jaar verspreid onder leden en relaties van de VVVF. Ook naar het middenkader, dat veelvoorkomende investeringsbeslissingen neemt. Hierdoor lezen in totaal meer dan 5.000 professionals in de verf- en drukinktindustrie het tijdschrift. Het magazine wordt positief gewaardeerd. De doelgroepen ervaren het dan ook als een need-to-read platform en verspreiden het tijdschrift in vele lagen van de organisatie, van directie tot en met de recepties. Daarnaast staat het magazine als bladerbare pdf op de VVVF-website, waardoor het bereik nog groter is.

Ontvangst magazine en nieuwsbrief

Wie werkzaam is in de verf- en drukinktindustrie kan in aanmerking komen voor ontvangst in Nederland van Verf & Inkt Magazine. Stuur hiervoor het aanvraagformulier Verf & Inkt Magazine in. U krijgt zo spoedig mogelijk reactie.

De VVVF geeft daarnaast de nieuwsbrief Verf & Inkt Netwerk uit met nieuws uit de industrie en de VVVF. Stuur ons een e-mailbericht voor uw aanmelding V&I Netwerk, dan ontvangt u elk kwartaal deze digitale nieuwsbrief. U kunt op elk moment weer afmelden.

Verschijningsdata 2021

  • Editie 58     22 maart 2021
  • Editie 59     7 juni 2021
  • Editie 60     20 september 2021
  • Editie 61     6 december 2021