Stoffendag

Ook in 2019 was de nationale Stoffendag weer een groot succes. Met een gemiddeld rapportcijfer 8 in de evaluatie en een overgrote meerderheid die verwacht in 2020 ook weer de Stoffendag te bezoeken is het duidelijk dat de Stoffendag voorziet in de groeiende behoefte aan informatie over het veilig werken met chemische stoffen.

Stoffendag Banner 2020.jpg
Datum en tijdstip:
2020-12-09T10:00:00 2020-12-09T17:00:00
Locatie:
online
Adres:


Aanmeldperiode:
Naar website Stoffendag

Bij de VVVF / VLK kunt u de kortingscodes aanvragen waarmee leden €25,- korting krijgen op hun deelname

De Stoffendag voorziet in de behoefte van kennisuitwisseling, informatievergaring en netwerkmogelijkheden betreffende veilig en gezond werken. Het programma biedt een gevarieerd aanbod: diversiteit aan workshops, handige informatie en ontmoetingen op de informatiemarkt en uitgebreid de tijd om te netwerken.
De Stoffendag is een industrie-initiatief, waaraan verschillende sectoren meewerken, waaronder: NVZ (was- en reinigingsmiddelen), VVVF (verf en drukinkt), VLK (lijmen en kitten), NRK, FME, VNCI, ION en anderen, in samenwerking met VNO-NCW en MKB-Nederland.

Het jaarlijkse evenement is uitgegroeid tot hét evenement op het gebied van stoffen en veilig en gezond werken voor de industrie, overheid en stakeholders. Meer informatie is te vinden op www.stoffendag.nl.

2020 Stoffendag partners

2020 Stoffendag sponsoren