Masters of Maintenance-home_vk

samen maken we het meesterwerk van morgen

Masters of Maintenance-VR_vk

innovatie en jong talent

Masters bouw_vk.jpg

vakmanschap, kwaliteit en business

Masters of Maintenance

Nieuwbouw, verduurzaming van miljoenen woningen en planmatig onderhoud aan bruggen, viaducten en sluizen. Er is op grote schaal werk aan de winkel voor de schilders- en onderhoudsbranche. Er klinkt een roep om vakmanschap en nieuwe manieren om samen aan de toekomst te bouwen. Daarom presenteren wij: Masters of Maintenance. Een vernieuwend 2-daags evenement om de meesters van nu en morgen te verenigen en inspireren.

Vakmanschap is meesterschap  Dat gold voor Van Gogh, Rembrandt en Vermeer. Maar kwaliteit en ambacht zijn vandaag de dag minstens zo belangrijk. Want ons werk doet ertoe. We hebben het hier over de ondernemers, de mensen die zich bezighouden met de ontwikkeling van state of the art producten en de vakprofessionals die Nederland onderhouden. Maar ook over de jongeren die zich oriënteren voor het volgen van een vakopleiding. Want jong talent is hard nodig.

Frisse blik De verf- en schildersbranche heeft een frisse blik nodig. Een transitie in de manier van informatie delen. We gaan voor een live moment waar alles samenkomt: een event dat jongeren enthousiasmeert en in aanraking brengt met het vak. Maar ook een beleving voor de vakprofessional, waarbij business, inspiratie, praktische inzichten en innovaties samen komen.

De meesters van nu zijn doeners. Het evenement draait dan ook om beleving en interactie. We inspireren met interessante talks op het gebied van innovatie, duurzaamheid en ondernemerschap. Lees meer over het evenement in de brochure.

De eerste editie van Masters of Maintenance staat gepland voor 16 en 17 maart 2022 in het hart van Nederland. Dat klinkt nog ver weg, maar de organisatie staat al in de startblokken om een vernieuwend, interactief en innovatief programma samen te stellen.
Dat doen we graag samen met u!

Laat ons weten dat u interesse hebt. Dan houden we u op de hoogte van het event en komen we binnenkort bij u terug met manieren om uw bedrijf te presenteren als Master of Maintenance.
U kunt hieronder uw contactgegevens opgeven.

Met het opgeven van de contactgegevens gaat u akkoord met onze privacyverklaring. Wij bewaren en gebruiken uitsluitend de persoonsgegevens die rechtstreeks door u zijn opgegeven in het kader van de door u gevraagde dienst. Uw toestemming om uw persoonsgegevens te verwerken, kunt u altijd weer intrekken. Stuur daarvoor een e-mail naar ons contactadres.