Masters of Maintenance-home_vk

samen maken we het meesterwerk van morgen

Masters of Maintenance-VR_vk

innovatie en jong talent

Masters bouw_vk.jpg

vakmanschap, kwaliteit en business

Masters of Maintenance

Nieuwbouw, verduurzaming van miljoenen woningen en planmatig onderhoud aan bruggen, viaducten en sluizen. Er is op grote schaal werk aan de winkel voor de schilders- en onderhoudsbranche. Er klinkt een roep om vakmanschap en nieuwe manieren om samen aan de toekomst te bouwen. Daarom presenteren OnderhoudNL, VVVH en VVVF: Masters of Maintenance. Een vernieuwend 2-daags evenement om de meesters van nu en morgen te verenigen en inspireren.

Vakmanschap is meesterschap  Dat gold voor Van Gogh, Rembrandt en Vermeer. Maar kwaliteit en ambacht zijn vandaag de dag minstens zo belangrijk. Want ons werk doet ertoe. We hebben het hier over de ondernemers, de mensen die zich bezighouden met de ontwikkeling van state of the art producten en de vakprofessionals die Nederland onderhouden. Maar ook over de jongeren die zich oriënteren voor het volgen van een vakopleiding. Want jong talent is hard nodig.

Frisse blik De verf- en schildersbranche heeft een frisse blik nodig. Een transitie in de manier van informatie delen. We gaan voor een live moment waar alles samenkomt: een event dat jongeren enthousiasmeert en in aanraking brengt met het vak. Maar ook een beleving voor de vakprofessional, waarbij business, inspiratie, praktische inzichten en innovaties samen komen.

Ga naar de site van Masters of Maintenance