Verf&Inkt Magazine

Edities 2018

 

Redactieformule

Verf&Inkt magazine is het kwartaalmagazine van de VVVF. De focus ligt op het informeren van VVVF-leden en andere belangstellenden/betrokkenen in het netwerk over technische en maatschappelijk relevante ontwikkelingen in de verf- en drukinktsector. Verf&Inkt wil een opiniërend magazine zijn. Dat betekent dat meningen die afwijken van VVVF-standpunten niet uit het magazine worden geweerd.

Advertenties en Podiumpagina's

Verf&Inkt Magazine richt zich op de ontwikkelingen in de branche en heeft - gezien de aard en de rol van de VVVF als niet commerciële uitgever - geen thema-edities of specials. Het magazine biedt toeleveranciers de mogelijkheid om naast advertenties ook nieuwsberichten te publiceren in het Podium-gedeelte, achterin het magazine.
Voor meer informatie over de mogelijkheden neem contact op met Mooijman Marketing & Sales.

Bereik
Verf&Inkt Magazine wordt vier keer per jaar verspreid onder leden en relaties van de VVVF. Ook naar het middenkader, dat veelvoorkomende investeringsbeslissingen neemt. Hierdoor lezen in totaal meer dan 5.000 professionals in de verf- en drukinktindustrie het tijdschrift. Het magazine wordt positief gewaardeerd. De doelgroepen ervaren het dan ook als een need-to-read platform en verspreiden het tijdschrift in vele lagen van de organisatie, van directie tot en met de recepties. Daarnaast staat het magazine, inclusief advertenties, als bladerbare pdf op de VVVF-website, waardoor het bereik nog groter is.

Abonnement

Wie werkzaam is in de verf- en drukinktindustrie of op een andere wijze bij de verf- en drukinktindustrie betrokken is, kan in aanmerking komen voor ontvangst van Verf&Inkt Magazine. Stuur hiervoor het aanvraagformulier Verf&Inkt Magazine in. U krijgt zo spoedig mogelijk een reactie van de VVVF.

De VVVF geeft daarnaast de digitale nieuwsbrief Verf&Inkt Netwerk uit met een overzicht van nieuws uit de brancheorganisatie. Aanmelden voor de nieuwsbrief Verf&Inkt Netwerk kan via het online formulier. Deze nieuwsberichten zijn ook te volgen via twitter @verfeninkt.

Verschijningsdata 2018

  • Editie 46              29 maart 2018
  • Editie 47              14 juni 2018
  • Editie 48              27 september 2018
  • Editie 49              6 december 2018
Aanvraagformulier Verf&Inkt Magazine